fbpx
Selecteer een pagina

Ik ga op deze pagina mijn ‘levensverhaal in het kort’ delen. Tot die tijd alvast een behoorlijk aantal weetjes over mij:

πŸ’Ž Ik ben geboren op 20 november 1974. Mijn wieg staat in Brabant, St.Agatha. Ik kreeg de namen: Anke Antonetta Anna Caspers.

πŸ’Ž Ik kom uit een ondernemersgezin, mijn ouders hadden een pluimveebedrijf. En als hobby schapen. En een grote moestuin. Samen met mijn 5 broers hielp ik volop mee met mest uit de hokken scheppen, schapen scheren en bonen rangen.

πŸ’Ž Vanaf mijn twaalfde heb ik bijbaantjes gehad. Van werken in de rozen tot folders rondbrengen. En van de brood/vleeswarenafdeling bij de Edah en COOP tot aan serveerster in horeca. Van mijn eerste spaargeld heb ik een radio gekocht :).

πŸ’Ž Op mijn 18e ging ik het huis uit om op kamers te gaan wonen in Wageningen, ik heb daar een geweldige studententijd beleefd.

πŸ’Ž De kroeg van de sterflat waar ik woonde, heette β€˜de Bunker’.

πŸ’Ž Het was mijn droom om een wereldreis te maken. 2 jaar na mijn eerste ‘echte’ baan ben ik dan ook vertrokken, via Moskou met de trein naar Beijing, door het binnenland naar Tibet, Nepal en India. Vervolgens AustraliΓ«, HawaΓ― en Noord-Amerika. 8 maanden lang ontdekken, reizen en ontmoeten. Voor altijd in mijn herinnering.

πŸ’Ž Met mijn man RenΓ© en onze 3 kinderen wonen we in Arnhem. Van hen leer ik heel veel Γ¨n ik geniet van de reuring die een gezin met zich meebrengt. Op zaterdagavond zitten we klaar voor Wie Is De Mol, met een grote borrelplank erbij natuurlijk.

πŸ’Ž Toen ik hoogzwanger was, ben ik heel vroeg in de rij gaan staan om een plekje te bemachtigen in de voorste ring bij een concert van U2, gelukt!

πŸ’Ž Ik houd van buiten zijn, in de natuur. Dus ik wandel wat af. En daarnaast kan je mij regelmatig zien zwemmen, wielrennen of mountainbiken.

πŸ’Ž Ik wilde in mijn leven een keer de marathon gelopen hebben. In 2014 is mij dit gelukt, die van Amsterdam. Van een ΒΌ triathlon heb ik ook een medaille.

πŸ’Ž Ik ben een groot liefhebber van koffie, met name in de ochtend en na het avondeten!

πŸ’Ž Ik ben dol op documentaires en films die over het leven van bijzondere mensen, de natuur of persoonlijke ontwikkeling gaan.

πŸ’Ž Ik geloof in het belang van de transitie naar de betekeniseconomie. Niet alleen meer geld en economische groei is waar het om draait. Welvaart heeft ons mooie dingen gebracht, maar we worden in toenemende mate geconfronteerd met de keerzijde ervan. Alle hens aan dek om het tij te keren…

πŸ’Ž Ik lees ontzettend graag, met name historische romans zijn mijn favoriet.Β 

πŸ’Ž Ik neem mij altijd voor om op tijd naar bed te gaan, maar dat lukt nog niet zo goed (ik blijf een avondmens?).

πŸ’Ž Ik houd van alleen zijn.

πŸ’Ž En ik houd van gezelligheid, van dansen, zingen. En lekker eten.

πŸ’Ž Ik geloof dat dingen met een reden gebeuren.

πŸ’Ž Ik deel regelmatig bijdrages op LinkedIn en Instagram, ik ben goed te volgen via mijn Stories!

πŸ’Ž Ik ben dol op zelfgemaakte appeltaart.

Mijn bedrijf heet VAJARA en draagt het logo van een πŸ’Ž diamant. Deze bedrijfsnaam en logo hebben meerdere betekenissen.

Persoonlijk, omdat het woord VAJARA bestaat uit een combinatie van de eerste letter van de namen van mijn 3 kinderen Γ©n mijn eigen 3 voorletters.

Symbolisch, omdat een Vajra de eigenschappen verbeeld van een diamant (onverwoestbaarheid) en een bliksemschicht (onweerstaanbare kracht).

Spiritueel, omdat Vajra een krachtig Tibetaans energetisch instrument is voor het ontvangen en sturen van positieve energieΓ«n.

Je kan mij volgen op social media:

VAJARA Training & Coaching

Algemene voorwaarden VAJARA

Privacyverklaring VAJARA

KvK-nummer: 71256148

BTW-nummer: NL001897560B47